Schimmel

SkamoWall Systeem als oplossing voor vochtproblemen en schimmel

Een veelvoorkomend probleem in woningen is schimmel. Dit gaat vaak samen met vochtproblemen, omdat schimmels zich alleen kunnen ontwikkelen in vochtige omstandigheden.

Schimmel kan als gevolg van diverse problemen ontstaan

Schimmel kan als gevolg van diverse problemen ontstaan. In de meeste gevallen heeft dit te maken met grote temperatuurverschillen in de ruimte.

Door deze temperatuurverschillen kunnen er vochtproblemen ontstaan. De vochtproblemen worden zichtbaar in de vorm van schimmel op de wanden.

Wanneer ruimtes als de slaapkamer, woonkamer of de kelder niet beschikken over de juiste ventilatie of isolatie kunnen er vochtproblemen ontstaan en gaan schimmels zich ontwikkelen. Dit is vooral te zien bij binnenwanden die grenzen aan de buitenmuur van de woning.

Een slechte buitengevel kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld regenwater naar binnen komt, waardoor de binnenwanden vochtig worden.

Schimmels maken geen kans meer

Als eerste moet de schimmel compleet bestreden worden, waarna vervolgens het SkamoWall Systeem geplaatst kan worden zodat het vochtprobleem en daarmee ook de schimmel niet meer terug zullen komen.

Het SkamoWall Systeem zorgt ervoor dat de wand beter geïsoleerd is en daarmee de grote temperatuurverschillen verminderen. Het SkamoWall Systeem werkt vochtregulerend, dit zorgt ervoor dat iedere vorm van schimmelgroei wordt uitgesloten.

Het is een milieuvriendelijk product, niet brandbaar, snel te verwerken en geeft een strak eindresultaat.

Heeft u een vraag over het SkamoWall Systeem?

Stuur ons een bericht, zodat één van onze specialisten u kan voorzien van het juiste antwoord.