Slechte isolatie

SkamoWall Systeem als oplossing voor slechte isolatie

Een woning isoleren zit niet alleen in het dak of de ramen, maar zeker ook in de muren van de woning. Een slecht geïsoleerde woning verliest veel warmte in de winter, blijft erg warm in de zomer, maar zorgt ook voor andere problemen als vocht en schimmel.

Het belang van goede isolatie

Wanneer de wanden niet beschikken over een goede isolatie, ontsnapt de warmte in de woning via deze weg naar buiten. Met de steeds warmere zomers zal het huis niet koel blijven door enkel gordijnen dicht te doen. De warmte zal toch de woning binnenkomen via de muren, naden en kieren.

Met het verbeteren van de isolatie wordt er energie bespaart en dat is uiteraard beter voor het milieu. Maar er worden ook vochtproblemen en daarmee wellicht schimmel in de woning voorkomen.

Diverse manieren om uw huis te isoleren​

In sommige situaties is het niet gemakkelijk om de woning te isoleren. Als er bijvoorbeeld geen spouw aanwezig is of het niet mogelijk is om er vanaf de buitenkant bij te komen en wanneer het gaat om een monumentaal pand waaraan weinig veranderd mag worden aan de gevels. 

Er zijn diverse manieren om uw huis te isoleren, maar het SkamoWall Systeem is een voor de hand liggende en gemakkelijke oplossing. Hiermee hoeft u niet te starten met een grote verbouwing. 

Het materiaal van het SkamoWall Systeem is licht en gemakkelijk te verwerken op nagenoeg elke binnenmuur. Daarnaast neemt het minimale ruimte in beslag, zodat u vrijwel hetzelfde woonoppervlak behoud.

Met behulp van het SkamoWall Systeem wordt er een extra isolatie laag gecreëerd, die zorgt dat het energieverbruik wordt verminderd en de woning duurzamer maakt. SkamoWall Systeem is een milieuvriendelijk product, niet brandbaar, snel te verwerken en geeft een strak eindresultaat.

Heeft u een vraag over het SkamoWall Systeem?

Stuur ons een bericht, zodat één van onze specialisten u kan voorzien van het juiste antwoord.